Get Adobe Flash player

Notícies

IMAGE

VISITA PRESIDENT QUIM TORRA dijous, 11 octubre 2018
IMAGE

VOLS SER SOCI? dimecres, 23 maig 2018

Atenció social, psicològica i psiquiàtrica

A La Torxa, oferim atenció social psicològica i psiquiàtrica, tant als usuaris com a les seves famílies:

Treballadora Social

La funció de la treballadora social, està encaminada en oferir un tracte i seguiment de les famílies i dels usuaris  per tal d'aconseguir un desenvolupament òptim de la persona en l'entorn social.

Serà l'encarregada de coordinar les famílies dels usuaris amb la dinàmica i funcionament; així com, oferir un suport en la confecció i execució de tràmits burocràtics en les institucions socials i jurídiques pertinents.

Psicòleg

La funció que realitza el psicòleg està encamiada a la coordinació de l'atenció dels usuaris. Realitzar un seguiment d'aquests en el seu comportament, estabilitat, desenvolupament, etc.

També és el responsable de  la confecció dels Programes Individuals de Desenvolupament o de Rehabilitació i d'altres activitats.

Així mateix també dóna suport a les famílies dels usuaris per tal d'integrar els diferents àmbits en els quals es troba immersa la persona.

Metge Psiquiatra

La seva funció es l'avaluació i el posterior tractament dels usuaris que presenten un transtorn mental o una alteració de la conducta.

Ofereix de la mateixa manera, un suport a les famílies per tal d'obtenir un ambient favorable per la òptima evolució del pacient.

 

 

 

Patrocinadors

 1
 2
 3
 4
 5
 7
 9
 

 

                                                                               
       

 
 
 
 
 
 
 

Save

Save

Save

Save

Save