Get Adobe Flash player

Notícies

IMAGE

Obra Social ”la Caixa” dimarts, 05 febrer 2019
IMAGE

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE LLEIDA dimecres, 06 febrer 2019
IMAGE

VISITA PRESIDENT QUIM TORRA dijous, 11 octubre 2018
IMAGE

VOLS SER SOCI? dimecres, 23 maig 2018

Atenció social, psicològica i psiquiàtrica

A La Torxa, oferim atenció social psicològica i psiquiàtrica, tant als usuaris com a les seves famílies:

Treballadora Social

La funció de la treballadora social, està encaminada en oferir un tracte i seguiment de les famílies i dels usuaris  per tal d'aconseguir un desenvolupament òptim de la persona en l'entorn social.

Serà l'encarregada de coordinar les famílies dels usuaris amb la dinàmica i funcionament; així com, oferir un suport en la confecció i execució de tràmits burocràtics en les institucions socials i jurídiques pertinents.

Psicòleg

La funció que realitza el psicòleg està encamiada a la coordinació de l'atenció dels usuaris. Realitzar un seguiment d'aquests en el seu comportament, estabilitat, desenvolupament, etc.

També és el responsable de  la confecció dels Programes Individuals de Desenvolupament o de Rehabilitació i d'altres activitats.

Així mateix també dóna suport a les famílies dels usuaris per tal d'integrar els diferents àmbits en els quals es troba immersa la persona.

Metge Psiquiatra

La seva funció es l'avaluació i el posterior tractament dels usuaris que presenten un transtorn mental o una alteració de la conducta.

Ofereix de la mateixa manera, un suport a les famílies per tal d'obtenir un ambient favorable per la òptima evolució del pacient.

 

 

 

Patrocinadors

 1
 2
 3
 4
 5
 7
 9
 

 

                                                                               
       

 
 
 
 
 
 
 

Save

Save

Save

Save

Save