Get Adobe Flash player

Notícies

IMAGE

Obra Social ”la Caixa” dimarts, 05 febrer 2019
IMAGE

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE LLEIDA dimecres, 06 febrer 2019
IMAGE

VISITA PRESIDENT QUIM TORRA dijous, 11 octubre 2018
IMAGE

VOLS SER SOCI? dimecres, 23 maig 2018

Història

L'any 1987 va néixer l'entitat La Torxa, amb una clara vocació d'apostar pel treball i la integració laboral de les persones.

Durant l'any 1990, i depenent de La Torxa, es va crear el Centre Especial de Treball, amb una doble finalitat, per una part donar un servei de qualitat en l'àmbit dels manipulats, i per l'altra com a eina d'inserció laboral de les persones amb alt risc d'exlusió social.

En la seva primera època La Torxa es trobava ubicada al centre de Lleida, però degut al constant creixement com a empresa de serveis, a l'augment de les activitats i a la prioritat de donar un servei integral als nostres clients, l'any 2004 vam traslladar les nostres instal·lacions al Complex La Caparrella de Lleida, on en una superfície edificada de 2000 m2, amb un ampli espai d'aparcament, moll de càrrega i descàrrega i espais adequats per les diferents àrees de treball, continuem oferint als nostres clients tot el que precisen, un servei de qualitat, rapidesa i amb solucions tècniques per tots els problemes que es presentin.

La base del nostre treball continua essent el comptar amb un gran equip humà, disposat sempre a atendre i facilitar les demandes dels nostres clients.

El nostre lema és possibilitar tot el que el client ens demana amb efectivitat, propietat i agilitat.Patrocinadors

 1
 2
 3
 4
 5
 7
 9
 

 

                                                                               
       

 
 
 
 
 
 
 

Save

Save

Save

Save

Save